Wie zijn onze ketenpartners?

Fundamentum Detox

Zuyderwende biedt, indien noodzakelijk, voorafgaand aan haar behandeling een korte klinische detox aan bij partnerkliniek Fundamentum Detox. Fundamentum Detox is gespecialiseerd in kortdurende detoxbehandelingen van alcohol, drugs (met uitzondering van GHB-afhankelijkheid) en medicatie. Na de detoxbehandeling vervolgt de client bij Zuyderwende.

Vragen?

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@zuyderwende.nl of bel: 045-7820555

 

Confidence Twende

Herstelgericht werken staat bij Confidence Twende hoog in het vaandel. Zij bieden ambulante begeleiding, beschermd wonen, ambulante behandeling en outreachende behandeling. Regelmatig adviseren wij cliënten na een vijfdaagse behandeling bij Zuyderwende om nazorg te volgen bij Confidence Twende.

Stichting Saldo in de Plus

Stichting Saldo in de Plus is in 2008 opgericht door de Levantogroep en MetGGZ. In januari 2022 is Stichting MijnGeld bij hen aangesloten. Stichting MijnGeld verzorgde het inkomensbeheer voor cliënten van Radar.

Je hoeft echter geen cliënt te zijn bij één van deze zorginstellingen om de hulp van Saldo in de Plus in te schakelen. Zij helpen bij het beheer van geldzaken door budgetbeheer óf bewindvoering. Zij zorgen er enerzijds voor dat je rekeningen op tijd betaald worden maar vragen ook alle voorzieningen voor je aan waar u recht op hebt. Veelal zijn er bij gemeenten verschillende geldpotjes aan te vragen waar veel mensen geen weet van hebben. Daarnaast bieden ze ook hulp bij het oplossen van (problematische) schulden.

Reconext GGZ 

Reconext is gevestigd in het Heuvelland en biedt ambulante behandelingen voor verslaving en aanverwante problematiek in een kleinschalige, familiaire en natuurlijke setting. Op basis van jouw zorgvraag neem je deel aan groeps- en/of individuele behandelingen, waarin ze jouw hulpvraag en behoeften centraal stellen. Het team van professionals helpt je om weer in verbinding met jezelf, met je omgeving en met de natuur te komen. Met hun (inter-)actieve werkwijze en gelijkwaardige benadering werken ze samen aan gezonde patronen voor een gebalanceerde levensstijl. Zo helpen ze je verder in herstel om weer op een duurzame wijze de regie over jouw leven te kunnen nemen.