Wie zijn onze ketenpartners?

Fundamentum Detox

Zuyderwende biedt, indien noodzakelijk, voorafgaand aan haar behandeling een korte klinische detox aan bij partnerkliniek Fundamentum Detox. Fundamentum Detox is gespecialiseerd in kortdurende detoxbehandelingen van alcohol, drugs (met uitzondering van GHB-afhankelijkheid) en medicatie. Na de detoxbehandeling vervolgt de client bij Zuyderwende.

Vragen?

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@zuyderwende.nl of bel: 045-7820555

 

Confidence Twende

We vinden dat dit anders moet en dat iedereen die aan zijn verslaving wil werken, hierin ondersteund mag worden. Herstelgericht werken staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ons aanbod is ambulante begeleiding, beschermd wonen, ambulante behandeling en outreachende behandeling. 

We bevinden ons in noord en midden Limburg.

Stichting Saldo in de Plus

Stichting Saldo in de Plus is in 2008 opgericht door de Levantogroep en MetGGZ. In januari 2022 is Stichting MijnGeld bij ons aangesloten. Stichting MijnGeld verzorgde het inkomensbeheer voor cliënten van Radar.

U hoeft echter geen cliënt te zijn bij één van deze zorginstellingen om onze hulp in te schakelen. Wij helpen u bij het beheer van uw geldzaken door budgetbeheer óf bewindvoering. Wij zorgen er enerzijds voor dat uw rekeningen op tijd betaald worden maar we vragen ook alle voorzieningen voor u aan waar u recht op hebt. Veelal zijn er bij gemeenten verschillende geldpotjes aan te vragen waar veel mensen geen weet van hebben. Daarnaast bieden we ook hulp bij het oplossen van (problematische) schulden.

Reconext GGZ 

Reconext is gevestigd in het Heuvelland en biedt ambulante behandelingen voor verslaving en aanverwante problematiek in een kleinschalige, familiaire en natuurlijke setting. Op basis van jouw zorgvraag neem je deel aan groeps- en/of individuele behandelingen, waarin we jouw hulpvraag en behoeften centraal stellen. Ons team van professionals helpt je om weer in verbinding met jezelf, met je omgeving en met de natuur te komen. Met onze (inter-)actieve werkwijze en gelijkwaardige benadering werken we samen aan gezonde patronen voor een gebalanceerde levensstijl. Zo helpen wij je verder in herstel om weer op een duurzame wijze de regie over jouw leven te kunnen nemen.