Contact

Tel:  045 – 782 05 55

E-mail:  info@zuyderwende.nl

Adres: Kapelaan Berixstraat 16, 6411 ER Heerlen

Heb je een vraag of opmerking? Kijk eerst bij onze veelgestelde vragen of  neem contact met ons op.

Aanmelden Zuyderwende – wacht niet langer

Heeft je verslaving voor genoeg ellende gezorgd? Bent je klaar voor een nieuwe start? Meld je dan aan bij Zuyderwende. Wij bieden zorg bij verslaving. Laat je gegevens achter voor een intakegesprek. Je hebt de eerste stap gezet door deze pagina te raadplegen. Het is nu nog een kleine stap om contact met ons op te nemen. Bel 045-7820555, mail naar info@zuyderwende.nl en laat je gegevens direct achter!

Eerste stap bij aanmelden Zuyderwende

Zodra wij in contact met je zijn, maken we een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek spreek je met een psycholoog over je verslavingsprobleem. Ook een eventuele psychische stoornis kan hierbij besproken worden. Ook hiervoor bent je bij ons aan het juiste adres. Na afloop van het intakegesprek stellen wij een persoonlijk behandelplan voor. Je maakt natuurlijk zelf de keuze of je wilt starten met de behandeling.

Neem contact op – aanmelden Zuyderwende

Vul het onderstaande contactformulier in om je aan te melden. Zodra wij je bericht hebben ontvangen, nemen we op korte termijn telefonisch contact met je op. 

2 + 6 =

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens

Een verslaving vinden wij nooit een reden tot schaamte. Toch begrijpen wij het je jouw situatie niet aan de buitenwereld kenbaar wilt maken. Daarom kun je ervanuit gaan dat wij discreet met jouw gegevens omgaan. Wij verwerken al je gegevens altijd veilig en anoniem. Je mag van ons verwachten dat wij op professionele wijze met jouw situatie omgaan.

Waarom Zuyderwende?

  • Deskundig team met ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg;
  • Korte wachttijden;
  • Persoonlijke aanpak in een geborgen sfeer;
  • Multidisciplinair en wetenschappelijk bewezen behandeling;
  • Zorg op maat;
  • Mogelijkheid tot op- en afschalen van de behandelzwaarte;
  • Geen kosten voor de patiënt (buiten eigen risico).
  • Kwaliteitsstatuut